Technische SEO

Technische SEO

SEO is vandaag de dag een belangrijk aspect voor uw online vindbaarheid. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website sneller naar boven komt als iemand informatie zoekt over uw diensten of producten. Hoe sneller uw website naar boven komt, hoe groter de kans is dat potentiële klanten uw website bezoeken. Dit kan bijdragen aan een hogere afname/conversie van uw dienst of product.

Wat is SEO?!

SEO bestaat uit twee belangrijke componenten, een technisch en een content component. Als eerst is het erg belangrijk dat uw website op de juiste manier is gebouwd (technisch). Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de juiste technische structuur, maar ook om bijvoorbeeld het meedelen van meta-gegevens van afbeeldingen voor slechtziende gebruikers. RE-SIGN is de juiste partner om uw WordPress website technisch te optimaliseren.

SEO en Content

Het tweede component van SEO is de content. De content, ofwel teksten en afbeeldingen op uw website, zijn erg belangrijk voor uw positie in Google rankings. Uw bezoeker gebruikt diverse zoektermen, en door deze zoektermen op de juiste manier te gebruiken in uw content kunt u uw website relevanter maken voor de gebruiker. Wij helpen u graag met het zoekwoorden-onderzoek en adviseren u graag bij het maken en ontwikkelen van de juiste content.

Bent u geïnteresseerd in het optimaliseren van uw SEO-strategie? Neem dan contact op!

Kan ik ook de SEO optimaliseren op mijn bestaande website?

Voordat wij starten met een technische SEO-optimalisatie, willen wij wel eerst de code van uw huidige website bekijken. Het kan immers zo zijn dat uw huidige website niet volgens de juiste richtlijnen is ontwikkeld. Hierdoor gaat er mogelijk veel werk zitten in het kloppend maken van uw WordPress website. Dit is vaak het geval bij hobby-programmeurs of websites die al vele jaren geleden ontwikkeld zijn. In veel van deze gevallen adviseren wij om een nieuwe website te laten ontwikkelen. RE-SIGN is u hier ook graag mee van dienst.

De Kansen voor jouw bedrijf ontdekken?

We denken graag met je mee! Boek nu jouw GRATIS Adviesgesprek (via telefoon) en ontvang nu tot 31 augustus 20% Korting op Alle Offertes!