Autobelettering

Autobelettering

Een herkenbare bedrijfswagen is erg belangrijk voor het professionele imago van uw bedrijf. Het is dan ook erg belangrijk dat uw wagenpark duidelijk herkenbaar is als rijdend reclamebord voor uw bedrijf.

RE-SIGN heeft jarenlange ervaring omtrent het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige autobelettering. Door de juiste kennis en de juiste ervaring zorgen wij voor een hoge kwaliteit die bij uw bedrijf past. Wij maken gebruik van de premium merken met een hoge kleurgarantie waarbij wij ook een jaar garantie geven op de montage*.

Windowtint & Carwrapping

Naast het beletteren van uw voertuig, is het ook mogelijk om uw voertuig door RE-SIGN te laten wrappen of te tinten. Carwrapping is een modern alternatief voor het traditionele spuiten waarbij de auto volledig wordt ingepakt met folie in de door u gewenste kleur. Dit heeft als voordeel dat het u hoge overspuit-kosten bespaart. Daarnaast kunt u de wrapfolie na enkele jaren nog goed verwijderen. Ook worden onderdelen die voorzien zijn van een wrap beter beschermd tegen bijvoorbeeld lichte krassen en steenslag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

 

*Bij deze garantie is het wel belangrijk dat de belettering op de juiste manier behandeld wordt. Zo vallen bijvoorbeeld het gebruik van wasstraten of schade niet binnen de garantie.

De Kansen voor jouw bedrijf ontdekken?

We denken graag met je mee! Boek nu jouw GRATIS Adviesgesprek (via telefoon) en ontvang nu tot 31 augustus 20% Korting op Alle Offertes!