Website Controlany Marine Inspections

Terug naar alle cases

Controlany Marine Inspections B.V. is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Helaas is de groei online stil blijven zijn. Meer dan een onderhoudspagina en een logo was er eigenlijk nog niet. Vanuit Controlany Marine Inspections kregen we de vraag of wij hun konden helpen met een razendsnelle en fraaie website. Juist voor zulke websites ben je bij RE-SIGN aan het juiste adres!

Structuur = key

Zoals bijna met alles is structuur de grondslag voor succes. Zo ook bij websites. Ook dit project zijn we dus begonnen met het uitdenken van een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur. Hierbij hebben we gekeken waar welke informatie én call-to-actions worden geplaatst op welke pagina’s. Op deze manier structureren we de informatie en geven de gebruiker meteen de mogelijkheid om een actie te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een offerte aanvraag. Deze structuur wordt het skelet van de website; al vóór we hem mooi maken. Functie gaat immers altijd boven vorm!

Professioneel Webdesign

Omdat Controlany Marine Inspections naast een logo nog niet echt een concrete huisstijl had, hebben wij de huisstijl uitgebreid. Dit hebben we geplaatst in een design system waarbij we de combinatie tussen heldere kleuren en robuuste vormen hebben gemaakt.

Op basis van het design system hebben we de navigatiestructuur vakkundig omgezet naar een modern en fris webdesign. Deze hebben we vervolgens middels onze efficiënte manier van programmeren omgezet naar een razendsnelle en effectieve website die ook nog gemakkelijk te onderhouden is.


Heeft u ook interesse in een nieuwe Website?

Contact ons!

Projectnaam:

Controlany Marine Inspections B.V.

Projectnaam:

Custom website

Label:

Website

Bekijk website