Nieuwe website Crane Concept

Terug naar alle cases

De website van Crane Concept was erg verouderd. De website was technisch niet helemaal meer up-to-date, niet meer geschikt voor mobiele apparaten én het uiterlijk was ook niet meer om over naar huis te schrijven. Maar het meest belangrijke; de website leverde te weinig offerte aanvragen en leads op. Hoog tijd voor een nieuwe website dus!

Navigatiearchitectuur en webdesign

Als eerst hebben we samen met Crane Concept een passende navigatiestructuur bedacht. Hierbij hebben we gekeken naar de doelstellingen van het bedrijf én de doelen van de gebruiker. Door in het design de juiste combinatie tussen gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te ontwerpen heeft de website alle potentie in zich om een enorme conversie te bereiken.

Ontwikkeling en resultaat

Met alleen een goed webdesign zijn we er nog niet. Een design valt of staat door de techniek die erachter zit. Voor de website van Crane Concept hebben we de achterkant van het gebruiksvriendelijke WordPress gebruikt waar we alle functionaliteiten en het uiterlijk maatwerk in hebben geprogrammeerd. Zodoende kan de klant wel zelf gemakkelijk de website onderhouden, maar blijft de website door de geavanceerde techniek razendsnel en geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google.

Leuk al die mooie woorden als ‘webdesign’ en ‘maatwerk programmeren’, maar zorgt dit ook daadwerkelijk voor meer leads? Jazeker! In de korte periode dat de website live staat zien we al een stijging van maar liefst 450% in het aantal offerte aanvragen via de website.

 

Bekijk het resultaat


Heeft u ook interesse in een nieuwe Wordpress website?

Contact ons!

Projectnaam:

Crane Concept

Projectnaam:

Nieuwe maatwerk website

Label:

Wordpress website

Bekijk de website